24 ΩΡΕΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ οι γιατροί απ’τα ΜΜΕ για να μην καταγγέλλουν τις ελλείψεις-Έκοψαν στον ΑΕΡΑ γιατρούς σε ΑΝΤ1 και ΕΡΤ με «άνωθεν»

Κλεισμένος όλη μέρα κι εγώ σπίτι σε καραντίνα, όπως όλη η Ελλάδα παρακολουθώ τα δελτία και τις ενημερωτικές εκπομπές. Βλέποντας κάθε βράδυ ένα δελτίο στο youtube πρόσεξα ότι καθημερινά έχει νοσοκομειακούς Ιατρούς και νοσηλευτές που ζητούν απεγνωσμένα βοήθεια και μέσα για να πολεμήσουν στην πρώτη γραμμή. (βίντεο στο τέλος)
Παρατήρησα όμως ότι στα «μεγάλα» ΜΜΕ οι ιατροί είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ! Τα κανάλια που όταν πέρυσι πέθαναν δυστυχώς κάποιοι συμπολίτες μας από γρίπη έστηναν link έξω από τα νοσοκομεία, σήμερα κάνουν σαν να μην συμβαίνει τίποτα!
Για παράδειγμα στον ΑΝΤ1 έβγαλαν ιατρό να μιλήσει για την πορεία της Υγείας του κ.Κρεμαστινού, ο οποίος στην συνέχεια τόλμησε να μιλήσει για τις ελλείψεις, και προς τιμή του ο Γιώργος Παπαδάκης τον άφησε, μέχρι που ΕΠΕΣΕ ΜΑΥΡΟ από «ψηλά» και τον έκοψαν στον αέρα από το κοντρόλ, αναγκάζοντας μάλιστα στον Γιώργο Παπαδάκη να ζητήσει συγγνώμη (στο τέλος του βίντεο)